blanko napisał:
Czy Ty miałaś chrzest? Jeśli tak to czy nadal formalnie jesteś w Kościele czy z niego formalnie wystąpiłaś?
---
Wiesz Ja Osobiście jestem naprawdę spokojnym Osobnikiem i Nad Wyraz Wyrozumiałym .
Szanuję Jako Tako ... Wszystkie Religie Tego Świta , o ile nie nauczają bezpośredniej Eliminacji Drugiego Człowieka ....
---
Jednak Tym pytaniem o chrzest , kogokolwiek w tak poważnej dyskusji , dałeś Świadectwo o twojej Tępocie / bezgranicznym zaślepieniu religijnym / .
Ty jesteś dokładnie taki sam jak Ortodoksyjni Żydzi i Fanatyczni Islamiści , Niczym się od nich nie różnisz .
Oni też uważają , że jak się urodziło w Ich Wierze to i takiej samej trzeba umrzeć ... !!! .
---
Sam Chrzest jako taki , nie ma żadnego prawnego umocowania .
Ponieważ został wykonany podczas Pełnej Nieświadomości chrzczonego /OSESEK/ oraz pod przymusem/zniewoleniem tegoż ...
---
I chociażby tylko z tej jednej racji , niema ten obrządek żadnej mocy prawnej .
---
Jednak Księża Katolicy , Utrzymują Ludzi w pełnej Nieświadomości Prawnej , a to oznacza iż dalej łamią prawo ... Znaczy , że są obłudni i swojego "Boga " mają za popychadło potrzebne jedynie do nabijania Kasy i błogiego Nieróbstwa Kosztem Parafian / Ciemnego Ludu/...
---
Osobiście dla Mnie jesteś Człowiekiem Chorym i Nieobliczalnym . ...FANATYK...